Valurile vietii

Valurile vietii


Aceasta lucrare este fictiune inspirata de serialul H2O: Adauga apa. A fost scrisa in 2011 si publicata pe site-ul MSZ.ro, devenit acum MSZP.ro.

Mai jos, comentariul original scris de catre MSZ:

Dupa atatea povesti, care mai de care mai captivante si mai interesante, a venit vremea sa avem si un roman. Da, un roman, caci ceea ce a scris Madi nu pote fi numit poveste. Respecta toti pasii unei naratiuni, este scrisa foarte corect si chiar te tine cu sufletul la gura.
Am decis sa punem creatia lui Madi la acesta rubrica si nu la "Concurs" pentru ca este o aparitie zilnica care ar bloca aparitia altor povesti la concurs. Insa, asteptam notele pentru Madi aici.
Mai jos gasiti prima parte a creatiei lui Madi, iar in fiecare zi vom posta continuarea. Inca nu stim cate parti are "Valurie vietii", dar preconizam un final neobisnuit.Partea I
Partea a II-a
Partea a III-a
Partea a IV-a
Partea a V-a
Partea a VI-a


In curand, ma voi ocupa si de aspectul acestei sectiuni.

Disclaimer: Nu am nimic de-a face cu H2O si cu persoanele implicate in realizarea si promovarea acestui serial. Aceasta lucrare nu are ca scop atragerea de foloase materiale si nici de a denigra serialul sau persoanele implicate.